enlvsvdanb

Om oss

Hvem vi er

Strakta har spesialisert seg på design og tekniske løsninger siden 2015. Kompetanseområdet inkluderer design av stål- og betongkonstruksjoner (prefabrikert eller på stedet). Fungerer i både tidlig fase og rammeverk designstadiet, praktiserer Strakta nyeste industristandardteknologier (BIM) og følger en streng kvalitetspolicy.

Straktas portefølje inkluderer prosjekter i privat og offentlig sektor – skole, sykehus, universiteter, eiendom og forretningssentre. Strakta er sterkt forpliktet til verdiene om bærekraftig utvikling og miljøpolitikk i alle våre prosjekter. Fra tidlige konsultasjoner til CO2-optimalisering – det er vi dedikert til å redde planeten vår.

Design

— Av prefabrikkerte betongkonstruksjoner
— Av stålkonstruksjoner
— Av trekonstruksjoner
— FEM-analyse
— Elementer og skjøte-design

Modellering og tegninger

— Tekla BIM 3D-modellering
— Produksjonstegninger
— Monteringstegninger
— Systemhåndtering scenedesign for prosjekter i Sverige

Ledelse

— Engineering prosjektledelse og veiledning
— Design kvalitetsstyring og kontroll
— Kostnadsevaluering på anbudsstadiet
— Kommunikasjon med leverandører og underleverandører
— Bestilling av materiell og innkjøpsrådgivning
— FoU-utvikling (GRC, UHPC, gjennomskinnelig, pigmentert betong)

Vårt team

Vi er 25 høyt kvalifiserte ingeniører med dokumentert merittliste innen ulike felt innen konstruksjonsdesign som betong-, stål- og trekonstruksjoner. God kjennskap til byggeforskrifter, kjennskap til moderne BIM- og FEM-programvare, innovative og fleksible designtilnærminger er våre kjerneverdier. Vi setter pris på nettverksbygging, effektiv ledelse og åpen kommunikasjon, og det lar oss fokusere på kundens ønsker og oppnå nye topper. Vi vil gjerne bidra til global bevegelse fremover i byggebransjen!

Maris Koleda

VD

Evgeny Khremli

Projektingenjör

Andrei Bolabolov

Projektingenjör

Raman Yazerski

Projektingenjör

Priser